Risztov Éva soha többé nem úszik

Forrás: Facebook/Risztov Éva -
úszás visszavonulás Risztov Éva sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Risztov Éva elárulta, tartja magát a fogadalmához és visszavonulása óta még csak hobbiból sem úszik.

Igazán mozgalmas az élete Risztov Évának, aki visszavonulása óta Szilágyi Liliána menedzselésével foglalkozik, motivációs előadásokat tart, valamint ő az elnöke a tavaly alakult Olimpiai Bajnokok Testületének. Az egykori úszónő a Borsnak elárulta, imádja a munkáját és továbbra is hű marad fogadalmához: soha többé nem szeretne már úszni.

Az a legjobb ebben a munkában, hogy rendkívül változatos. Van olyan, hogy előadást tartok a gyerekeknek, máskor úszótechnikát javítok. Az viszont meglepett, hogy milyen lelkesek a kicsik, ráadásul mindenki ismert minket, pedig amikor olimpiai bajnokok lettünk, még meg sem születtek vagy nagyon fiatalok voltak. Büszkeséggel tölt el, hogy a társaság tagjai maradandót alkottak. (...) Megfogadtam 2016. augusztus 15-én, hogy soha többé nem úszom. Akkor csaptam célba a riói olimpián a 10 kilométeres nyílt vízi számban. Azóta hobbiból sem úszom” – nyilatkozta a lapnak.

Risztov Éva soha többé nem úszik Forrás: Facebook/Risztov Éva

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.