Péter Szabó Szilvi testét csak rózsák takarják a legújabb fotóján

fotó Péter Szabó Szilvia meztelen rózsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szexi fotó készült Péter Szabó Szilviáról. A testét csak rózsák takarják.

"Ha én rózsa volnék" – mindössze ennyit írt Péter Szabó Szilvia a legújabb fotójához, amelyen a testét csupán rózsák takarják.

A fotó csak sejtet, semmilyen intim testrészt nem mutat meg, mégis nagyon szexire sikerült. Úgy tűnik, a rajongóknak is tetszik.

"Szilvi, azért a legszebb rózsaszál te vagy" – írta az egyik kommentelő.

"Gyönyörű vagy" – írta egy másik rajongó.

Xantus Barbara fiatalabb férfit szeret: feleségül is menne hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-xantus-barbara-fiatalabb-ferfit-szeret-felesegul-is-menne-hozza.htmlXantus Barbara kivételesen nyilatkozott a magánéletéről. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski teljesen meztelenül mutatta meg magát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-emily-ratajkowski-teljesen-meztelenul-mutatta-meg-magat.htmlEmily Ratajkowski nem bírja sokáig elviselni magán a ruhát: idomait a haja takarja. TV + SztárokOrigoVajna Timi belevetette magát a munkábahttp://www.life.hu/sztarok/20190509-vajna-timi-belevetette-magat-a-munkaba.htmlVajna Timi egy budapesti bevásárlóközpontban árulta a fánkját. TV + SztárokOrigoEndrei Judit elárulta, hogyan tartja magát 66 évesen is jó formábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190509--endrei-judit-elarulta-hogyan-tartja-magat-66-evesen-is-jo-formaban.htmlEndrei Judit remekül tartja magát 66 évesen, elárulta, mi a titka. TV + SztárokOrigoÁbel Anita megmutatta új párját – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-abel-anita-megmutatta-uj-parjat.htmlÁbel Anita a közösségi oldalán mutatta meg új párját. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese, azaz Aleska a közösségi oldalán árulja a festményeithttp://www.life.hu/sztarok/20190509-safrany-emese-azaz-aleska-kozossegi-oldalan-arulja-festmenyeit.htmlSáfrány Emese légtornász a közösségi oldalán mutatta meg a hobbiját. Szabadidejében fest, most pedig el is adja a munkáit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.