Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy teherautó sofőrje életét vesztette keddről szerdára virradóan Tel-Avivban, közvetlenül a Dalfesztivál első elődöntője után, amikor egy fényszóró berendezés rázuhant, miközben épp a kamion tartalmát pakolta ki az Eurovízió helyszínén.

A férfi a kórház intenzív osztályán hunyt el. Az orvosok többször megpróbálták újraéleszteni, sikertelenül – nyilatkozta szerdán az egészségügyi intézmény szóvivője.

A tragédia után az Eurovízió szervezői is kiadtak egy közleményt, amelyben tudatták a sajtóval, mennyire elszomorította őket a sofőr halálhíre. „A gondolataink és részvétünk a gyászoló családdal van" – idézi a közleményt a BlikkRúzs.

„Prioritásunk a zenei esemény valamennyi résztvevőjének a biztonsága és testi épsége, a protokoll értelmében pedig együttműködünk a hatóságokkal" – fogalmazott még a szervezői stáb.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.