Meghalt egy sportvezető a Hungaroringen

Forrás: Shutterstock -
halál Hungaroring vezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungaroring Classic című versenyen rosszul lett, majd elhunyt az egyik sportszakmai közreműködő.

Rosszul lett a Hungaroring Classic című versenyen egy sportszakmai közreműködő. A 39 éves férfihoz perceken belül megérkezett a segítség, de hiába próbálták helyreállítani a keringését, 2 órás küzdelem után sem sikerült.

Két órán át küzdöttek a férfi életéért - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

kétórás küzdelem árán sem tudták helyreállítani a 39 éves sportszakember keringését.

F1 Világ

Kihúzták a hatos lottó nyerőszámaithttp://www.life.hu/news/20190714-kihuztak-a-hatos-lotto-nyeroszamait.htmlNem kell tovább izgulniuk azoknak, akik hatos lottót vettek. Itt vannak a nyerőszámok. NewsOrigoKomoly baleset történt az M3-ason: hét autó ütközött összehttp://www.life.hu/news/20190714-komoly-baleset-tortent-az-m3-ason-het-auto-utkozott-ossze.htmlHét autó balesetezett az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon. NewsOrigoSzekrényajtó-fogantyút talált az éttermi kajájában a lány: vizsgálatot indítottakhttp://www.life.hu/news/20190714-szekrenyajtofogantyut-talalt-ettermi-kajajaban-a-lany-vizsgalatot-inditottak.htmlSe vége, se hossza nem lenne, ha sorolni kezdenénk, mi mindent találtak már emberek az éttermi tányérjukban: ezúttal a Taco Bell amerikai gyorsétterem okozott meglepetést egy vendégének, Eve Saintnak, aki már a kaja kicsomagolása előtt is ideges volt, mert sokat kellett várnia. Nos, a látványtól biztos nem nyugodott meg. NewsOrigoKomoly drogproblémái voltak a súlyos balesetet okozó horvát sofőrnekhttp://www.life.hu/news/20190714-megis-letartoztatta-a-horvat-rendorseg-a-sulyos-balesetet-okozo-bmw-soforjet.htmlMégis letartóztatta a horvát rendőrség szombaton késő este annak a BMW-nek a sofőrjét, aki három napja súlyos balesetet okozott az A4-es autópályán a Varasd (Varazdin) közelében lévő fizetőkapunál, a balesetben magyarok is megsérültek – írta a Jutarnji List című horvát napilap a zágrábi rendőrség közleményére hivatkozva. News--Halálos közlekedési baleset történt Nyársapátnál vasárnapra virradóanhttp://www.life.hu/news/20190714-halalos-kozlekedesi-baleset-tortent-nyarsapatnal-vasarnapra-virrado.htmlA rendőrség a honlapján közölte, hogy eddig tisztázatlan körülmények között vasárnap 1 óra 30 perckor, a 441-es úton, Nyársapát térségében egy személyautó fának ütközött. NewsOrigoElengedte a horvát rendőrség a súlyos balesetet okozó BMW sofőrjéthttp://www.life.hu/news/20190713-elengedte-a-horvat-rendorseg-a-sulyos-balesetet-okozo-bmw-soforjet.htmlElengedte a horvát rendőrség annak a BMW-nek a sofőrjét, aki két napja súlyos balesetet okozott az A4-es autópályán a Varasd (Varazdin) közelében lévő fizetőkapunál, a balesetben magyarok is megsérültek – írta a Jutarnji List című horvát napilap szombaton, a zágrábi rendőrségtől kapott információkra hivatkozva. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.