6 éve találkozott utoljára kislányával Tom Cruise, akkor is csak az imidzse érdekében.

Tom Cruise és Katie Holmes kapcsolata mesébe illő volt az elején. A Dawson és a haverok sztárja elárulta, hogy tinikorában férje posztereivel volt kiplakátolva a szobája és álmában sem hitte volna, hogy egyszer hozzámegy feleségül. A szerelemből rémálomszerű válás lett, ugyanis kapcsolatuk zátonyra futása után a szcientológiai vallást gyakorló Tom nehezen engedte el feleségét és kislányát. Holmes elszökött férjétől, aki az akkori pletykák szerint többször bántotta is őt. Végül a színész belement a válásba, ám komoly feltételeket szabott. Hosszú évekre megtiltotta neki a válás után, hogy férfival mutatkozzon nyilvánosan. 

Tom Cruise és kislányaForrás: AFP/Mehdi Taamallah/Mehdi Taamallah

Lassan egy évtizede, hogy elváltak, ám a világsztár nem látogatja kislányát. 6 éve találkoztak utoljára, akkor is azért, hogy a színész a nyilvánosság előtt jó apaként mutatkozzon. Állítólag azért nem tartja a kapcsolatot gyerekével, mert egyháza szigorúan megtiltotta neki. 

Nicole Kidmannel való házasságában adoptált gyerekeivel is csak azért találkozik, mert ők is a szcientológia tanait vallják – írta meg a Mercury News.

Tom Cruise retteg: leleplezésre készül egykori barátnője, Cher

Életrajzi könyvet jelentet meg hamarosan a 72 éves Cher, Tom Cruise pedig retteg, hogy mit fog róla írni egykori párja.