Tom Cruise 6 éve találkozott utoljára kislányával, Surie-val

Forrás: AFP/Mehdi Taamallah/Mehdi Taamallah -
válás család Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
6 éve találkozott utoljára kislányával Tom Cruise, akkor is csak az imidzse érdekében.

Tom Cruise és Katie Holmes kapcsolata mesébe illő volt az elején. A Dawson és a haverok sztárja elárulta, hogy tinikorában férje posztereivel volt kiplakátolva a szobája és álmában sem hitte volna, hogy egyszer hozzámegy feleségül. A szerelemből rémálomszerű válás lett, ugyanis kapcsolatuk zátonyra futása után a szcientológiai vallást gyakorló Tom nehezen engedte el feleségét és kislányát. Holmes elszökött férjétől, aki az akkori pletykák szerint többször bántotta is őt. Végül a színész belement a válásba, ám komoly feltételeket szabott. Hosszú évekre megtiltotta neki a válás után, hogy férfival mutatkozzon nyilvánosan.

Tom Cruise és kislánya Forrás: AFP/Mehdi Taamallah/Mehdi Taamallah

Lassan egy évtizede, hogy elváltak, ám a világsztár nem látogatja kislányát. 6 éve találkoztak utoljára, akkor is azért, hogy a színész a nyilvánosság előtt jó apaként mutatkozzon. Állítólag azért nem tartja a kapcsolatot gyerekével, mert egyháza szigorúan megtiltotta neki.

Nicole Kidmannel való házasságában adoptált gyerekeivel is csak azért találkozik, mert ők is a szcientológia tanait vallják – írta meg a Mercury News.

Tom Cruise retteg: leleplezésre készül egykori barátnője, Cher

Életrajzi könyvet jelentet meg hamarosan a 72 éves Cher, Tom Cruise pedig retteg, hogy mit fog róla írni egykori párja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.