Négy gyermek is lábtöréssel távozott a bölcsődéből Floridában: ez történt velük

Forrás: Thinkstock -
Florida lábtörés törés bölcsőde gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gondozónő négy gyermek lábát is eltörte a bölcsődében Floridában.

Különös dologra lettek figyelmesek a floridai szülők délután: bölcsődés korú gyermekeik képtelenek lábra állni. Miután elvitték őket az orvoshoz, rájöttek, hogy a kicsik lába eltörött.

A bölcsőde kameráinak felvételét visszanézve kiderült, hogy az egyik gondozónő annyira durván játszott az udvaron a gyerekekkel, konkrétan dobálta őket, hogy a csontjuk is eltörött.

A 25 esztendős Christian Marie-t óvadék ellenében elengedték, de a tárgyalás végéig biztosan nem vállalhat gyermekfelügyeletet – számolt be róla a Metro.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock
Dunai hajóbaleset: az ukrán kapitánynak látnia kellett volna az ütközésthttp://www.life.hu/news/20190806-dunai-hajobaleset-az-ukran-kapitanynak-latnia-kellett-volna-az-utkozest.htmlA szakvélemény szerint a Viking Sigyn ukrán kapitányának látnia kellett volna a kültéri kamerákon keresztül az ütközést. News--37 év után exhumálták egy meggyilkolt kislány testét Izraelbenhttp://www.life.hu/news/20190807-37-ev-utan-exhumaltak-egy-meggyilkolt-kislany-testet-izraelben.htmlExhumáltak Izraelben egy 37 éve meggyilkolt kislányt abban a reményben, hogy az új DNS-vizsgálati technikáknak köszönhetően az eltelt hosszú idő ellenére is azonosítani tudják az elkövetőt.NewsOrigoHalálra gázolt a vonat egy embert Sopron közelébenhttp://www.life.hu/news/20190807-halalra-gazolt-a-vonat-egy-embert-sopron-kozeleben.htmlKedd éjszaka elgázolt egy embert az Ausztriából Sopron felé tartó vonat: az áldozat meghalt.NewsOrigoSúlyos sérüléseket szenvedett a londoni Tate Modern múzeum teraszáról ledobott kisfiúhttp://www.life.hu/news/20190806-sulyos-seruleseket-szenvedett-a-londoni-tate-modern-teraszarol-ledobott-kisfiu.htmlSúlyos sérüléseket szenvedett a londoni Tate Modern múzeum kilátóteraszáról ledobott kisfiú a bűncselekmény gyanúsítottjának keddi bírósági meghallgatásán elhangzott tájékoztatás szerint. News--Zivatar, felhőszakadás és hőség is várható szerdánhttp://www.life.hu/news/20190806-zivatar-felhoszakadas-es-hoseg-is-varhato-szerdan-idojaras.htmlA zivatar, a felhőszakadás és a hőség veszélye miatt is figyelmeztetést adott ki több megyére és a fővárosra szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Tovább vár 50 milliós nyereményére az a magyar férfi, akinek ellopták a szelvényéthttp://www.life.hu/news/20190805-tovabb-var-50-millios-nyeremenyere-a-magyar-ferfi-akinek-elloptak-szelvenyet.htmlEgyelőre nem kapta meg a nyereményét az a lottónyertes férfi, akitől pár hete ellopták szelvényét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.