Kiakadtak a barátok Meghan Markle viselkedésén

Forrás: Getty Images -
Meghan Markle etikett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte nincs olyan nap, hogy ne születne egy újabb pletyka Harry herceg feleségéről. A hírek szerint az egykori hollywoodi színésznőt, Meghan Markle-t általában túlzottan laza viselkedése sodorja bajba. 

Ezúttal is az etikett megszegése miatt panaszkodnak Meghanre, ami miatt ráadásul már a barátaik is elfordultak tőle. Egyre kevesebb vacsorameghívást kap a hercegi pár Meghan túlságosan laza viselkedése miatt.

Meghan Markle barátaik szerint túl messzire ment. Forrás: Getty Images

A The Sun információi szerint nem szívesen hívják már meg a barátaik sem őket, mivel a pár állandóan úgy viselkedik, mintha egy romantikus filmben lennének, ráadásul hiába ülteti őket külön a házigazda, Meghan akkor is férje mellett foglal helyet. A szigorú etiketthez szokott barátok pedig besokalltak.

Curtis bepánikolt: felesége hozta rá a frászthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-curtis-felesege-a-szules-elott-szelfizgetett.htmlCurtis felesége, Krisztike megosztotta utolsó pocakos fotóját az Instagramon, és elmesélte a szülőszobára indulásuk történetét is. TV + SztárokOrigoHódi Pamela és Berki Krisztián perre mehetnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-hodi-pamela-es-berki-krisztian-perre-mehetnek.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela hivatalos úton rendezhetik a kérdést, amiben nem egyeznek: a gyermekükről van szó.TV + Sztárok--Nyolc hónap házasság után válik Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-nyolc-honap-hazassag-utan-valik-miley-cyrus-es-liam-hemsworth.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth néhány hónapnyi házasság után bejelentették, elválnak egymástól. TV + SztárokOrigoÚjabb részletek derültek ki Janicsák Veca autóbalesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-ujabb-reszletek-derultek-ki-janicsak-veca-autobaleseterol.htmlÚjabb részletek derültek ki Janicsák Veca autóbalesetéről: az énekesnő autójába ámokfutó hajtott bele. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoIstenes László megmutatta gyönyörű feleségét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-istenes-laszlo-megmutatta-gyonyoru-feleseget.htmlIstenes László az Instagram-oldalán tett közzé közös fotót gyönyörű feleségével: ritkán láthatunk róla képet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMár nem titkolja szerelmét Tornóczky Anita: a Szigeten mulattakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811-mar-nem-titkolja-szerelmet-tornoczky-anita-szigeten-mulattak.htmlNem hagyta ki idén sem a Sziget fesztivált Tornóczky Anita. Az egykori műsorvezető a párjával érkezett: úgy tűnik, ma már boldogan vállalja, szerelmes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.