Újabb részletek derültek ki Janicsák Veca autóbalesetéről

Fotó: Polyák Attila - Origo -
ámokfutó rendőrség Janicsák Veca autóbaleset
Újabb részletek derültek ki Janicsák Veca autóbalesetéről: az énekesnő autójába ámokfutó hajtott bele.

Mint arról már beszámoltunk, a minap épp a férjéért tartott Ferihegyre Janicsák Veca, akibe egy ámokfutó autós belehajtott, majd továbbment. A sokkos állapotba került énekesnő akkor a rajongóktól kért segítséget, hogy megtalálják az illetőt.

Bejött az én sávomba, és letarolta az autómat, majd elment. Már szóltam a rendőrségnek. (...) Barmok vannak az utakon! Konkrétan majdnem megöl, és utána elhajt anélkül, hogy elgondolkozna, hogy van-e baja, segítségre szorul-e? Felháborító és minősíthetetlen!" – mondta.

A Ripost azt írja, a baleset következtében a vezető oldali tükör tört le, és a férfi a járművével végigszántotta az autó oldalát is.

Azóta sikerült elkapni a cserbenhagyó férfit.

Janicsák Veca autójába ámokfutó hajtott Fotó: Polyák Attila - Origo
Szakított Kammerer Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-szakitott-kammerer-zoltan.htmlSzakított Kammerer Zoltán és Kárász Anna. TV + SztárokOrigoNyolc hónap házasság után válik Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-nyolc-honap-hazassag-utan-valik-miley-cyrus-es-liam-hemsworth.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth néhány hónapnyi házasság után bejelentették, elválnak egymástól.TV + SztárokOrigoIstenes László megmutatta gyönyörű feleségét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-istenes-laszlo-megmutatta-gyonyoru-feleseget.htmlIstenes László Instagram-oldalán tett közzé közös fotót gyönyörá feleségével: ritkán láthatunk róla képet.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSziget 2019: így lazít a sakknagymester, Polgár Judithttp://www.life.hu/sztarok/20190811-sziget-2019-igy-lazit-a-sakknagymester-polgar-judit.html15 év szervezés után sikerült a világ egyik legsikeresebb sakkozóját, Polgár Juditot a Sziget sakksátrához csábítani, ahol exkluzív interjút adott. Elmondta, hogyan tud kikapcsolódni, mivel tölti mostanában az idejét, valamint arról is beszélt, hogy milyen feladatokat lát el az ENSZ jószolgálati nagyköveteként. TV + Sztárok--Amy Schumer fürdőruhában mutatta meg az alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190811-amy-schumer-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.htmlAmy Schumer terhessége alatt és a szülés után is viccet csinált a mindennapok problémáiból. Elfogadta a legnehezebb helyzeteket is, és ez a szülés utáni alakjára is igaz, büszkén fotózkodott családjával a tengerparton. TV + Sztárok--Besenyei Péter megmenekült a haláltól, de a barátait elveszítettehttp://www.life.hu/sztarok/20190810-besenyei-peter-megmenekult-a-halaltol-de-a-baratait-elveszitette.htmlBesenyei Péter élete a repülés, de majdnem ez lett a veszte is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.