Cinthya Dictator elárulta, érdeklik az utcai sportok, szívesen gördeszkázik és görkorizik.

Budapest ikonikus helyszínein mutatja be a legmenőbb utcai sportok képviselőit a World Urban Games imázsfilmje, amelyben Cinthya Dictator is feltűnik. Az utcai sportok világjátéka az idei évben Magyarországon debütál szeptember közepén.

Fotósként és médiadesignerként hatalmas élmény volt a forgatás, azon kívül, hogy motivál az, ha ilyen szuper produkcióban szerepelhetek, izgalmas a kulisszák mögé tekinteni” – mesélte a projekt kapcsán Cinthya. „Ilyen kreatív közösségnek a részese lenni felemelő és fantasztikus érzés, alig vártam a következő napot, hogy láthassam az újabb bevilágított budapesti helyszíneket.”

Cinthya DictatorForrás: WorldUrbanGames

A versenyszámok: a BMX freestyle, a roller freestyle, a parkour, a breaktánc, a 3x3-as korsárlabda és a freestyle frizbi nem állnak messze Cinthyától. „Nyilván nem professzionális szinten, de kicsit tudok gördeszkázni és görkorzni. Régen a fitneszgörkorim két középső kerekét kiszedtem, hogy agresszívan görkorizhassak. Nincs bennem félelemérzet, két-háromévesen már tudtam pótkerék nélkül biciklizni, anyukám szerint ez azért nem jellemző ennyi idős korban. Aztán persze később a művészet került a középpontba az életemben.”