Curtis bulijára csak kevesen voltak kíváncsiak

Forrás: Facebook / Curtis -
buli rajongó közönség Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis a kisfia születése óta először vállalt fellépést, ám nem sokan voltak kíváncsiak rá.

Curtis Beloianniszban lépett fel először azóta, mióta kisfia, Doni megszületett. A Bors is jelen volt a koncerten, ám a napilap munkatársa szerint ezt a rapper nem nézte jó szemmel, és szóba sem állt velük.

Curtis Forrás: Facebook / Curtis

A koncertre sem voltak sokan kíváncsiak, a jelenlévők szerint kongott a nézőtér az ürességtől, egyedül az ingyen-CD mozgatta meg igazán a közönséget. Leglelkesebb rajongója a felesége, Kriszti volt, aki a nézőtéren nézte végig a bulit, és lelkesen videózott is.

A koncert végén pedig a Majkával közös Aréna-koncertjén nosztalgiázott.

„Életem legmeghatározóbb koncertélménye. Lehet, soha többet nem lesz ehhez hasonló már, de ezt nem veheti már el senki tőlem!" - írta meg a Bors.

Curtis elbúcsúzott a kisfiától – Megható fotó

Curtisnek néhány napra el kellett búcsúznia a kisfiától: megható fotón osztotta meg a szomorú pillanatot.
ByeAlex rosszul lett: le kellett mondania a koncertjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-byealex-rosszul-lett-le-kellett-mondania-a-koncertjet.htmlByeAlex rosszul lett, így le kellett mondania a koncertjét.TV + SztárokOrigoJanicsák Veca megmutatta ritkán látott férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-janicsak-veca-megmutatta-ritkan-latott-ferjet.htmlJanicsák Veca 7 éve alkot egy párt férjével, közös fotókon azonban ritkán látni őket. Egészen idáig, ugyanis jövő héttől minden nap találkozhatunk velük.TV + Sztárok--Emily Ratajkowski sokat mutatott a melleiből - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-emily-ratajkowski-sokat-mutatott-melleibol.htmlA bombázó Emily Ratajkowski apró fürdőruhában mutatta meg idomait. TV + SztárokOrigoHeidi Klum a mellbimbóival köszönti a rajongóit - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190818-heidi-klum-mellbimboival-koszonti-rajongoit.htmlHeidi Klum nagyon szexi fotóval köszönt be az Instagram-oldalán: megmutatta a mellbimbóit. TV + SztárokOrigoJudy 24 évvel ezelőtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-judy-24-evvel-ezelotti-fotot-posztolt.htmlJudy nagyon ritkán látott képet mutatott magáról: így nézett ki 24 évvel ezelőtt. TV + SztárokOrigoBrooke Shields smink nélkül mutatta meg az arcát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-brooke-shields-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat-foto.htmlA Kék Lagúna egykori sztárja irtó dögös még 54 évesen is. Ezúttal smink nélkül láthatjuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.