Robert De Niro sorozatnézésért és sikkasztásért perli egykori alkalmazottját

sorozat Robert De Niro per alkalmazott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
6 millió dollárra perelte be egykori alkalmazottját Robert De Niro.

Robert De Niro filmes cége egykori alkalmazottját perli. Azt állítják ugyanis, hogy Chase Robinson rengeteg pénzt sikkasztott, és Jóbarátokat nézett munkaidőben. Sajtóértesülések szerint a nő rengeteg pénzt költött luxuscikkekre: drága ételekre két év alatt majdnem 4 millió forintnak megfelelő dollárt költött a cég pénzéből, valamint mindenhová taxival járt, ami majdnem 10 millióba került.

Robert De Niro Forrás: Kia/Youtube

2008-ban került a céghez Robinson, aki alig járt be dolgozni, akkor is sorozatokat nézett. Előfordult olyan, hogy 4 nap alatt 55 részt is meg tudott tekinteni kedvenc sorozatából.

A nő nevetségesnek nevezte a vádakat - írta meg a Variety.com.

Több mint húsz év után elválik feleségétől Robert De Niro

Több mint húsz év után elválik feleségétől, Grace Hightowertől Robert De Niro.

Kim Kardashian kisebbik lánya egy élő kígyóval játszik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-kim-kardashian-kisebbik-lanya-egy-elo-kigyoval-jatszik-video.htmlKim Kardashian ismét sokkolta rajongóit: olyan videót posztolt, ahol kisebbik lánya egy élő kígyóval játszik.TV + Sztárok--Brad Pitt és Margot Robbie szerelméről pletykál Hollywood: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-brad-pitt-es-margot-robbie-szerelmerol-pletykal-hollywood-video.htmlA Volt egyszer egy Hollywood című film forgatásán töltött hosszabb időt együtt Brad Pitt és Margot Robbie. A pletykák szerint össze is melegedtek.TV + Sztárok--Orosz Barbi megtalálta elhunyt macskája utódját: nagy az örömhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-orosz-barbi-megtalalta-elhunyt-macskaja-utodjat-nagy-az-orom.htmlNéhány héttel ezelőtt szomorúan tudatta Orosz Barbi, hogy hőn szeretett házikedvence, Loulou elhunyt. Utódját azonban máris megtalálta a műsorvezető. TV + Sztárok--Évfordulós szelfit posztolt Dobó Kata és Zsidró Tamás: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-evfordulos-szelfit-posztolt-dobo-kata-es-zsidro-tamasfoto.htmlZsidró Tamás és Dobó Kata évfordulós szelfit posztolt.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGyertyát gyújtott és köszönetet mondott szülinapján Demcsák Zsuzsa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-gyertyat-gyujtott-es-koszonetet-mondott-szulinapjan-demcsak-zsuzsa-foto.htmlDemcsák Zsuzsa születésnapján a nagy buli helyett egy templomban töltötte az idejét.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin a kamerák előtt fakadt sírva - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-azsia-expressz-2gaspar-evelin-a-kamerak-elott-fakadt-sirva-video.htmlGáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival vállalta az Ázsia Expressz második szériáját, amiben ezúttal Indiát és Srí Lankát kellett meghódítaniuk a versenyzőknek. Nem volt mindig zökkenőmentes a feladat végrehajtása. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.