Orosz Barbi megtalálta elhunyt macskája utódját: nagy az öröm

fotó Orosz Barbara háziállat utód macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt szomorúan tudatta Orosz Barbi, hogy hőn szeretett házikedvence, Loulou elhunyt. Utódját azonban máris megtalálta a műsorvezető.

Orosz Barbi sokáig gyászolta szeretett macskáját, aki hosszas betegség után hunyt el. Most azonban a közösségi oldalán számolt be a nagy hírről: megtalálta Loulou utódját.

"És akkor..Elérkezett az idő..Loulou szerelmem mindig velünk lesz, és feledhetetlen nyomot hagyott bennünk. Egyben biztos voltam, hogy sem érzésben, sem kinézetben nem keresem azt, aki a helyébe léphet, mert hiszem, hogy csakúgy mint a különleges személyiségű emberek, akikre mindig emlékezni fogunk, úgy az állatok is pótolhatatlanok. Ezért úgy gondoltam, nem is én választom ki Stella új kis barátját, hanem rábízom a döntést. És mivel az én öntörvényű vörösöm azonnal belezúgott ebbe az apróságba, örömmel vàrom a kis LIV bébi érkezését néhány hèt múlva" - írta fotója mellé Barbi, aki az új jövevényt is bemutatta.

Orosz Barbara gyászol: "Azt akarta, hogy ne lássam szenvedni."

Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Orosz Barbi macskája beteg. A négyéves cicust meg kellett operálni, de nem élte túl a beavatkozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.