60. házassági évfordulóját ünnepelné Torgyán József és felesége – az egykori politikus a túlvilágról is üzent

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Torgyán József üzenet házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Torgyán József és Cseh Mária augusztus 22-én ünnepelték volna 60. házassági évfordulójukat. Az özvegy meglepő dolgot tapasztalt, nem kizárt, hogy férje a jeles alkalomból üzent neki a túlvilágról. 

Az egykori primadonna az évforduló alkalmából a Torgyán-villában adott interjút a Ripostnak. Cseh Mária a kertet is megmutatta, ami nem mellesleg nagy büszkesége volt az annak idején örömmel kertészkedő politikusnak. Nem sokkal a halála előtt ültetett egy almafát is, ami korábban soha nem hozott termést, most viszont tele van almával. Felesége valóságos természeti csodának tartja, hogy éppen ezen a nyáron, házasságuk 60. évfordulóján fordult termőre a fa.

Torgyán József és felesége Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Ezt a fát még Jóska ültette a saját kezével, néhány évvel a halála előtt. Mindene volt a kert, egyszerűen imádta. Ezen a fán azonban eddig még soha nem termett gyümölcs, nagyon érdekes, hogy épp most gondolta úgy a természet, hogy megajándékoz ezzel a sok almával. Sajnos ő ezt már nem érhette meg” – mesélte a lapnak Marika.

Hat év után válik feleségétől Az éhezők viadala sztárja, Sam Claflinhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-hat-ev-utan-valik-felesegetol-a-az-ehezok-viadala-sztarja-sam-claflin.htmlSam Claftin és Laura Haddock úgy döntöttek, hogy véget vetnek a házasságuknak. Terveik szerint a gyerekeiket közösen nevelik tovább. TV + SztárokOrigoVáratlan fordulat: kibékült Jolly és Suzyhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-varatlan-fordulat-kibekult-jolly-es-suzy.htmlA rajongók nagy bánatára néhány hónappal ezelőtt robbant a hír: Jolly és Suzy 13 év után külön folytatják. Ám úgy néz ki, a szerelem mégis újra lángra lobbant. TV + SztárokOrigoGyászol Szikora Róbert: szívszorító szavakkal búcsúzik Szaxi Maxitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-gyaszol-szikora-robert-szivszorito-szavakkal-bucsuzik-szaxi-maxitol.htmlAz egész magyar zenésztársadalmat letaglózta Fekete Gyula, azaz Szaxi Maxi halálhíre. A zenész a Hungária és a Dolly Roll énekese és szaxofonosa is volt, de közeli barátai között tudhatta Szikora Róbertet is. TV + Sztárok--Shane Tusup rendkívül elégedett új tanítványaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-shane-tusup-rendkivul-elegedett-uj-tanitvanyaival.htmlEdzés közben posztolt két új tanítványáról Shane Tusup, Hosszú Katinka volt férje és edzője. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs elárulta: nem baráti a viszony közte és két rádiós kollégája, Feri és Jani közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190823-sebestyen-balazs-elarulta-nem-barati-a-viszony-kozte-es-ket-radios-kollegaja-feri-es-jani-kozott.htmlMinden reggel együtt ébreszti az ország nagyrészét Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri. Ki gondolná, hogy a jól működő hármas a magánéletben nincs jóban? TV + Sztárok--Dwayne Johnson volt a legjobban fizetett filmsztár tavalyhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-dwayne-johnson-volt-a-legjobban-fizetett-filmsztar-tavaly-1.htmlDwayne Johnson volt tavaly a legjobban fizetett filmsztár a Forbes üzleti magazin szerdán közzétett listája szerint. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.