Rózsa György imádja a nőket: elárulta, mely hazai hírességek a kedvencei

Forrás: Polyak Attila/Origo -
híres nők Rózsa György udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György világéletében szerette a gyengébbik nemet, és ezt kedves bókokkal és udvarlásokkal mindig tudatja is velük. Elárulta, mely hazai hírességek a kedvencei.

Rózsa György imád udvarolni a hölgyeknek, állítása szerint azonban sosem lépné át azt a bizonyos határt.

Rózsa György a Story Gálán Forrás: Polyák Attila/Origo

"Olyan emberek között, akik ismerik egymást, és főleg van humorérzékük, szerintem belefér egy kis incselkedés" - mesélte az egykori műsorvezető, aki azt is elárulta, mely hazai hírességek a kedvencei.

"Vannak nagy kedvenceim, például Ónodi Esztert, Trokán Nórát, Törőcsik Franciskát, Lovas Rozit, Földes Esztert, Jordán Adélt, Gryllus Dorkát és Tóth Esztert is nagyon kedvelem. Az énekesnők közül persze a gyönyörű Zsédát, Csemer Boglárkát, Palya Beát és persze Nagy Duett-es szerelmemet, Balázs Andit is szeretem. Lenyűgöz a szépségük, és a tehetségük, ennyi az egész" - írta meg a Blikk.

Igazi gavallér: az Instagramon bókol ismert színésznőknek Rózsa György

Rózsa György 71 évesen is tartja a lépést a fiatalokkal: igen aktív a közösségi oldalakon. Egyik kedvenc időtöltése, hogy az interneten bókoljon az általa igen nagyra becsült, magyar színésznőknek.

MC Hawer elárulta, miért szakított fiatal kedvesével: a lány a ragaszkodásával tette tönkre a kapcsolatothttp://www.life.hu/sztarok/20190824-mc-hawer-elarulta-miert-szakitott-fiatal-kedvesevela-lany-a-ragaszkodasaval-tette-tonkre-a.htmlMC Hawer néhány nappal ezelőtt tudatta közösségi oldalán, hogy 11 hónap után véget ért kapcsolata fiatal szerelmével. Most elárulta, mi volt a baj.TV + SztárokOrigoMiley Cyrus és Liam Hemsworth szakítása végleges: már a házikedvenceket is szétosztották http://www.life.hu/sztarok/20190824-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-szakitasa-vegleges-mar-a-hazikedvenceket-is-szetosztottak.htmlAhogy arról a Life.hu is beszámolt Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata sokadszorra ért véget. Bár többször újra össze is jöttek, ezúttal véglegesnek tűnik a szakítás. TV + Sztárok--Ambrus Attila kislányát nem engedték át a határonhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-ambrus-attila-kislanyat-nem-engedtek-at-a-hataron.htmlA közösségi oldalán számolt be Ambrus Attila arról, milyen kellemetlen élményben volt része a határon: a kislányát nem engedték át. TV + Sztárok--Erős Antónia elárulta, mi a tartós és boldog házasság titkahttp://www.life.hu/sztarok/20190823-eros-antonia-elarulta-mi-a-tartos-es-boldog-hazassag-titka.htmlErős Antónia és férje 22 éve alkotnak egy párt. A hot! magazinnak elárulta, mi a titkuk. TV + Sztárok--60. házassági évfordulóját ünnepelné Torgyán József és felesége – az egykori politikus a túlvilágról is üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20190823-60-hazassagi-evfordulojat-unnepelne-torgyan-jozsef-es-felesege.htmlTorgyán József és Cseh Mária augusztus 22-én ünnepelték volna 60. házassági évfordulójukat. Az özvegy meglepő dolgot tapasztalt, nem kizárt, hogy férje a jeles alkalomból üzent neki a túlvilágról. TV + Sztárok--Akár egy modell: így fest a Voice-ban megismert látássérült énekesnő - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-akar-egy-modelligy-fest-a-voiceban-megismert-latasserult-enekesno-foto.htmlAgárdi Szilvit a Voice című tehetségkutató műsorban ismerhettük meg. A látássérült lány azonnal elvarázsolta a zsűrit és a nézőket is tehetségével. Így fest most. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.