Judy úgy véli, a Groovehouse másik tagja, Zsolt máig nem dolgozta fel autóbalesetüket

Forrás: Facebook/Groovehouse -
Judy Groovehouse trauma autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy szerint a Groovehouse másik tagja, Zsolt máig nem dolgozta fel 21 évvel ezelőtt történt súlyos autóbalesetüket.

21 évvel ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet a Groovehouse zenekar. Mindannyian megsérültek, közülük Judy a legsúlyosabban: eltörtek a csontjai, az egyik bordája átszúrta a tüdejét, az arca pedig összeroncsolódott, azóta már több mint 40 műtéten esett át. Elmondása szerint neki sikerült feldolgoznia a traumát, ugyanakkor az együttes másik tagjának, Zsoltnak nem.

Úgy érzem, Zsolt a mai napig nem dolgozta fel a történteket. Hibáztatta magát, pedig soha nem mondtam, hogy miatta történt volna a baleset, vagy megakadályozhatta volna. Persze ő ült a volán mögött, máshogy élte meg a történteket. Bűntudata volt, mert látta, mi történt velem. Én sosem haragudtam rá, egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy Zsolt hibás lenne a történtekért" – árulta el Judy a Blikknek.

Judy és Zsolt Forrás: Facebook/Groovehouse

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.