Vasvári Vivient folyamatosan ostromolják a pasik: "Rengetegen próbálkoznak."

Forrás: asvári Vivien-Instagram -
Vasvári Vivien udvarlás pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien alig pár napja jelentette be, hogy májusban különváltak újtaik férjével, Fecsóval, a szexi mamit ostrom alá vették a férfiak.

Vasvári Vivien nem panaszkodik, ha a pasikról van szó. Alig lett vége kapcsolatának, a férfiak máris próbálkoznak nála. Bárhol leszólítják a celebmamit.

Vasvári Vivien Forrás: asvári Vivien-Instagram

"Rengetegen próbálkoznak. Sokan írnak üzenetet, hogy szeretnének megismerni, randit kérnek. De szórakozóhelyen vagy akár az utcán is odajönnek, leszólítanak, ami, nem tagadom, jólesik. A múlt hét végén elmentünk bulizni a barátnőimmel, és egyszer csak odalépett hozzám egy férfi. Hatalmas rózsacsokor volt a kezében, azt mondta, én vagyok itt a legszebb, megérdemlem a bókot és a virágot is. Nem is tudom elmondani, mennyire jólestek a szavai. Ha valaki bókol, azt nem utasítom el, de nem keresek most pasit. A gyermekeim, Ariana és Edward a legfontosabbak, velük próbálok minél több időt tölteni, hogy ők ne érezzenek semmit az új élethelyzetből. Hála a jó égnek, nagyon sokat dolgozom, és végre magamra is van időm. Új életet kezdtem, amibe idővel – remélem – megérkezik a nagy ő. Szeretnék még gyermeket, régi álmom, hogy örökbefogadjak egy gyerkőcöt, hiszem, hogy ez is sikerül majd. - mesélte Vivien a Blikknek.

Vasvári Vivien elárulta, kibékülnek-e: az biztos, hogy bővítené a családját

Vasvári Vivien először nyilatkozott a válásáról. Elmondta, lát-e esélyt a békülésre, és a családbővítési terveiről is beszélt.

Koholák Alexa így vallott nyilvánosan szerelmét 26 évvel idősebb férjének: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-koholak-alexa-igy-vallott-nyilvanosan-szerelmet-26-evvel-idosebb-ferjenek-foto.htmlEgy évvel ezelőtt házasodott össze szerelmével Koholák Alexa, aki szerelmes szavakkal köszöntötte szerelmét közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoTilla durván beszólt Pintér Tenyának a Sztárban sztár leszek című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-tilla-durvan-beszolt-pinter-tenyanak-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musorban.htmlPintér Tibor szerelmét, Illyés Jennifert kísérte a Sztárban sztár leszek! című műsorba. A színpadra lépés előtt Tilla alaposan bekóstolta a barátnőit sokat váltogató színészt.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin sok előítélettel találkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-gaspar-evelin-sok-eloitelettel-talalkozik.htmlGáspár Evelin rengeteg előítélettel találkozik, ezért örül, hogy az Ázsia Expresszben megismerhetik őt az emberek. TV + SztárokOrigoEzzel az üzenettel köszöntötte Harry herceget Meghan Markle http://www.life.hu/sztarok/20190915-ezzel-az-uzenettel-koszontotte-harry-herceget-meghan-markle.htmlHarry herceget felesége, Meghan hercegné megható üzenettel köszöntötte születésnapja alkalmából.TV + Sztárok--Hosszú Katinka vereséget szenvedett szerelme, Máté ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-hosszu-katinka-vereseget-szenvedett-szerelme-mate-ellen.htmlHosszú Katinka versenyre kelt szerelme, Máté ellen, és bizony kikapott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKitálalt a testőre: a pedofilbotrányok tették tönkre Michael Jacksonthttp://www.life.hu/sztarok/20190914-kitalal-a-testore-a-pedofilbotranyok-tettek-tonkre-michael-jacksont.htmlA hivatlos álláspont szerint Michael Jackson gyógyszertúladagolásból eredő szívlaállásba halt bele. Orvosát, Conrad Murray-t 2011-ben ítélték börtönre, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Jacko testőre, Matt Fides szerint azonban a baj már korábbra datálható.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.