Furcsa fóbiájáról vallott Pikali Gerda

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
tisztaságmánia fóbia Pikali Gerda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikali Gerda meglepő dolgot árult el magáról. A színésznő tisztaságmániával és szöszfóbiával küzd, ráadásul három porszívója is van otthon, és egyenesen imádja őket.

„Tisztaságmániás vagyok! Három porszívóm van és imádom őket. Otthon egy nap minimum háromszor használom őket. Na, meg a szöszfóbia. Egyszerűen nem bírom a szöszöket! Akkor nyugszom meg, ha tisztaság van körülöttem" - szemlézte Gerda vallomását a Ripost.

Pikali Gerda színésznő Fotó: Tuba Zoltán - Origo

„Úgy vagyok vele, ha körülöttem rend van, akkor bennem is. Ha kupi van, akkor azt érzem, hogy bennem is káosz van, és akkor addig megyek, takarítok és pucolok, ameddig nem csillog-villog körülöttem minden. Az is mindegy, hogy hány óra van. Éjfélkor, de én akár hajnalban is pakolok" - folytatta a színésznő, aki azt is hozzátette nevetve, hogy a szöszfóbiát már vőlegénye, Rékasi Károly is elkapta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.