Megható dolgot tett egy barátjáért Meghan Markle

Forrás: Getty Images -
esküvő Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle múlt pénteken egy barátja esküvőjén ríkatta meg a násznépet. Olyan gesztust tett, amin mindenki meghatódott.

Meghan Markle jó barátja a divattervező, Misha Nonoo, akinek múlt pénteken volt az esküvője Rómában. A pletykák szerint egyébként ő lehetett az a közös barát, aki bemutatta egymásnak Meghant és Harry-t. A hercegi pár természetesen megjelent a nagy napon, sőt állítólag azért tették kifejezetten erre a napra az esküvőt, hogy Meghannak és Harry-nek ne kelljen egy nappal sem elhalasztania afrikai utazását.

Meghan Markle Forrás: Getty Images

Meghan Markle az esküvőre meglepetéssel készült: felolvasta ugyanis Roger McGough The Vow, azaz A fogadalom című költeményét, ami a szerelemről és a hűségről szól. Szem nem maradt szárazon, ugyanis rendkívül meghatóra sikerült Meghan előadása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.