Kis híján belehalt a zsírleszívásba VV Mici: feljelentette orvosát

Forrás: micikee/Instagram -
VV Mici plasztikai sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul sikerült VV Mici plasztikai beavatkozása. Hajszálerek sérültek, kórházba is került: feljelentette az orvosát. 

"A csípőm méretével nem voltam elégedett, ezért elmentem zsírleszívásra, viszont a fenekemet kicsinek találták, így a fentről levett zsírt visszatöltötték a popsimba. Ez egy kockázatos beavatkozás, ezért is kerestem jó orvost, vidékre is elutaztam, mert szerettem volna, ha minden rendben megy" - mondta el a Blikknek Mici.

Forrás: micikee/Instagram

"A kórházból hazaengedtek, de otthon nagyon rosszul lettem. Anyukám az egészségügyben dolgozik, tudta, hogy ezt komolyan kell venni, ezért azonnal kórházba vitt. Kiderült, hogy olyan nagy területen sérültek meg hajszálerek a műtét közben, hogy el is vérezhettem volna. Az egészben az fáj a legjobban, hogy úgy éreztem, az orvost nem is érdekelte, mi van velem, a felelősséget próbálta másra áthárítani. Feljelentettem, de nem azért, mert pénzt akarok tőle, hanem, hogy többet senkivel se tehesse ezt" – tette hozzá a ValóVilág egykori szereplője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.