Lemaradt unokája keresztelőjéről Kóbor János - ezért kellett kihagynia a fontos eseményt

Fotó: Mudra László - Origo -
Kóbor János Omega keresztelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt vasárnap keresztelték Kóbor János unokáját, de az Omega énekese nem tudott ott lenni a Budavári evangélikus templomban. 

"Lélekben jelen voltam, és azóta képeket is láttam a keresztelőről. Büszke vagyok a fiamra, hogy apaként is átesett a keresztségen" - mesélte a Blikknek Kóbor János, aki a szertartás idején Németországban tartózkodott az Omega koncertturné miatt.

Kóbor János Fotó: Mudra László - Origo

"Természetesen sajnálom, hogy személyesen nem tudtam ott lenni, de neheztelést a fiam élettársának rokonságából sem éreztem. Biztos vagyok benne, hogy amikor Hanga Szófia már nagylány lesz, ő is mosollyal nyugtázza, hogy a nagyapja azért nem tudott ott lenni a keresztelőjén, mert külföldön koncertezett" - folytatta a lapnak az énekes, akinek fia is hasonlóan gondolkodik erről.

"Sajnáltam, hogy apám nem tudott velünk lenni, de rossz érzés nem volt bennem. Még gyerekként megtanultam együtt élni azzal, hogy napokra távozik egy turné vagy egy külföldi tárgyalás miatt. Ez nála benne van a pakliban. Tulajdonképpen örülök neki, hogy ezt az életformát a mai napig megtartotta" - mesélte büszkén édesapjáról a 44 éves Kóbor Dániel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.