Egy fiatal argentin srác igencsak durva dologra szánta rá magát: saját maga távolította el az egy héttel korábban elkészült tetoválást. A művelethez egy sajtreszelőt hívott segítségül.

Nem próbálkozott drága lézeres kezelésekkel, inkább saját maga, házi barkács eszközökkel tüntette el az egy hete elkészült tetoválását. Az argentin fiú szerint a fájdalom szinte elviselhetetlen volt, és a seb nagyon durván vérzett. Az eset egyébként két évvel ezelőtt történt, a fiú barátja azonban most posztolta ki az akkoriban készült képeket. 

Ekkor 19 éves volt a tetoválását hamar megbánó fiú, aki a reptéri rendőrséghez akart akkoriban munkára jelentkezni, és félt, hogy esélye sem lesz a látható helyen lévő tetoválással. Ezért vette kezébe a dolgot, és sajtreszelővel ugrott neki. Szerencsére legalább fertőtlenítette és kezelte a sebet, ami nélkül nagyon durva fertőzést kaphatott volna el. Tetanuszra így is szüksége volt, miután az eset miatt lesokkolt családja kórházba vitte a fiút. A srác egyébként végül nem jelentekezett az állásra, és megkérdezettek szerint nem is lett volna kizáró ok a tetoválás. Az argentin fiú sebe azóta szerencsére szépen begyógyult.