klipforgatás sérülés zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettegés, sérülések, betegség... Raul ezt mind-mind bevállalta legújabb klipje kedvéért, és az eredményt látva úgy gondolja, megérte! Az énekes legnagyobb félelmét legyőzve egy kígyóval is megismerkedett közelebbről.

A napokban forgatta legújabb videóklipjét Raul, aki megsérült a forgatások közben.

klipforgatás, Raul Forrás: Szabó Viktor

„Egy autóbontóban baseballütővel vertem szét egy régi kocsit, ami tök könnyű feladatnak tűnt, de igazából nem volt az. A kezem meg is sérült több helyen, pedig végig kesztyűt viseltem. Végül pedig egy buddhista templomban forgattunk, ahol sikerült jól megfáznom. A feleségem, Rebeka szerepel a videóban, nekem természetes, hogy ő a női főszereplő, hiszen nem találnék olyan színésznőt, vagy modellt, akivel jobban együtt tudnék dolgozni, és akit szebbnek látnék nála. Ő az, aki a dalok írásakor is mindig mellettem van, sokszor ugyanis éjszaka, álmomban jut eszembe egy-egy szövegrészlet, amit aztán azonnal le is jegyzek, de van, hogy reggelre el is felejtem, hogy ez megtörtént" - mesélte a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.