November 3-án igazi sztárparádéra számíthatnak a nézők a 23. MTV EMA gálán, Sevillában. A fellépők közt ott lesz a multi-platinalemezes Halsey, a spanyol szupersztár Rosalía, Justin Bieber felfedezettje, a színész-énekes, aki nem mellesleg műsorvezetőként is bemutatkozik, Becky G, a globális világsztár Akon, a pop csillaga, Ava Max, valamint a "Legjobb új" és a "Legjobb feltörekvő" kategória jelöltje, Mabel is. A Life.hu az egyetlen magyar stáb, akik lehetőséget kaptak a vörösszőnyeges tudósításra.

Halsey három jelöléssel áll majd színpadra, hiszen a "Legjobb együttműködés", "Legjobb pop" és a "Legjobb megjelenés" kategóriákban is szavazhatunk rá, míg Rosalía négy jelöléssel tér vissza. Rá a "Legjobb videó", "Legjobb együttműködés", "Legjobb megjelenés" és "Legjobb zene" lehetőségekre szavazhatunk. Az MTV EMA színpadán most debütál Becky G, Ava Max és Mabel is.

Az idei globális ikon, a Green Day leszForrás: Instagram

Halsey EMA fellépését az új, "Graveyard" című kislemez kiadása követi a Manic albumából, ami 2020. január 17-én jelenik majd meg. Rosalía EMA fellépése a globális sztárságának előszobája. Az idei házigazda, Becky G Akon-el lép majd színpadra és előadják a "Como No" című spanyol nyelvű albumról az "El Negreeto" slágert, ami nemrégiben debütált a latin listák élén. Ava Max előadása a "Torn" epikus zenei videójának premierje lesz. A brit popszenzáció, Mabel a "High Expectations" stúdióalbumáról a "Don't Call Me Up"-al készül.

Az idei globális ikon, a Green Day lesz, akik az MTV World Stage Sevilla részeként egy látványos előadással készülnek a Plaza de Espana-ból.

Az MTV EMA november 3-án este kerül megrendezésre, Sevillában.