Fresh Viki készen áll a második babára

Forrás: LifeTv/Ez zsír! -
gyermekáldás Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fresh Vikinek egyáltalán nem hiányzik az állandó fellépésekkel járó éjszakázás, habár saját bevallása szerint egy-egy fesztiválon még szívesen fellépne. Az énekesnő számára az első és legfontosabb a családja, illetve kisfia, akinek már nagyon szeretne egy kistestvért is. 

"Nem lenne rossz néha színpadra állni egy nagyobb fesztiválon, de rendszeresen nem szívesen éjszakáznék már. Távol lennék Samutól, és nem szeretnék tőle elvenni időt" - mesélte a Best magazinnak az énekesnő, aki készen áll egy újabb csöppség érkezésére. Viki férje már korábban is belevágott volna, de az énekesnőnek idő kellett, hogy megszépüljenek a szüléssel járó fájdalmak. Most azonban mindketten elérkezettnek látják az időt, és úgy érzik, Samu is nagyon örülne egy kistetvérnek.

"Elmúltam negyven, ebben a korban már sokan aggódnak, hogy nem kockázatos-e gyereket vállalni, de nekem eszembe se jut, hogy nem egészségesen születik" - mesélte a lapnak Viki, aki ugyan sajnálja, hogy kicsit későn találkozott a férjével, de egyáltalán nem érzi úgy, hogy negyven évesen le lenne késve a második babáról.

Fresh Viki és Samu Forrás: LifeTv/Ez zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.