Folyamatosan zaklatja és fenyegeti Marcellinát az egyik rajongója

Fotó: Csudai Sándor -
fenyegetés Marcellina zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Emilio família úgy döntött, hogy egy baráti, halloween összejövetellel búcsúztatja az októbert. Azonban nem a jelmezek, hanem Marcellina története volt a legrémisztőbb.

Töklámpásokkal, jelmezversennyel és tánccal búcsúztatta az októbert az Emilio família, akik egy baráti összejövetelt rendeztek a hónap zárásaként. Tina a bulira rémisztő sminkkel és jelmezzel készült. „Én nem vicceltem a sminket és a jelmezt illetően. Bár mindenki megijedt tőlem ez csak azt jelenti, hogy jó munkát végeztem. A többiek ennyire nem tettek ki magukért, de örültem, hogy legalább mindenki beöltözött" – mondta Tina aki önfeledten bulizott barátaikkal. Akárcsak Marcellina, akire ráfért már a kikapcsolódás. „Jól esik ez a felhőtlen program, úgy érzem rám fért már. Az utóbbi időben a vállammal is probléma volt, de lelkileg is megviselt az elmúlt időszak. Egy rajongóm folyamatosan őrült fotókkal zaklat és fenyeget. A helyzet odáig fajult, hogy letiltottam minden közösségi platformon az illetőt, de azért van bennem némi félelem. Remélem, hogy elég lesz ennyi és örökre felhagy ezzel a magatartással" – mondta a legendás zenész, akinek történetét hallva Tinából is előtörtek a régi emlékek.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Sajnos Mama is járt már hasonló cipőben, három évvel ezelőtt egy rajongója zaklatta. Egészen a házig merészkedett, többször volt, hogy autóból figyelte őt. Mama nem egyszer hívott fel minket, mikor hazaért, hogy menjünk oda, mert nem mer egyedül bemenni a házba. Szerencsére nem történt baj és sikerült személyesen is elcsípnünk az illetőt. Nem volt köszönet azokban a szavakban, amikor megkértük, fejezze be Mama üldözését. Remélem se Mamának, se Marcellinának nem gyűlik meg a baja többet hasonló rajongókkal" – emlékezett vissza Tina a Sláger TV-n látható Drága családomban műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.