Kis Grófo interjú Majka Bulibáró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán ad interjút a Bulibáró néven elhíresült roma énekes, Kis Grófó, aki ezúttal a Borssal kivételt tett. A többi között elárulta, hogy Majka zenéjét hallgatja otthon és  heti háromszor jár edzeni.

Háromgyerekes édesapaként nagyon sok időt tölt együtt családjával Kis Grófó, aki elárulta, hogy édesapjától örökölte a nevét, aki göndör fürtjeiről kapta a becenet.

kis grófó Forrás: TV2

"A Grófo onnan ered, hogy régen a grófoknak gyönyörű göndör fürtös hajuk volt, akárcsak az édesapámnak, aki innen kapta a nevét. Mivel én voltam az elsőszülött fia, így én lettem Kis Grófo, az én kisfiam pedig emiatt kapta a Cino Grófo nevet, hiszen mindig apáról fiúra száll, generációkon át. Ez egy ismert művésznév, és mivel az édesapám hivatalosan használhatja, így nem volt körülményes a névváltoztatási procedúra. A roma nevek között egyébként már megtalálható a Grófo név."

Grófó teljes életmódot váltott, rengeteget fogyott és heti háromszor meglátogatja az edzőtermet is. Szabadidejében szereti a könnyűzenét, kikapcsolódásképpen Majka zenéjét szereti hallgatni.

"Az őszi és a téli időszakban edzőteremben kardiózom heti háromszor, nyáron pedig, ha újra kint tudunk majd lenni a szabadban, teniszre váltok. Az edzőtermet nem unom, közel áll hozzám és inspirál. A cél érdekében bármit elkövetek, és igyekszem mind egészségesebb életmódot élni.

Szeretem a könynyűzenét, Majka dalait például nagyon kedvelem."

- mesélte a napilapnak Kis Grófó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.