Így néz ki most a világ kedvenc ikerpárja, Mary-Kate és Ashley Olsen -Fotó

ikrek Mary-Kate Olsen Ashley Olsen változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary-Kate és Ashley Olsen neve hallatán miindenki felkapja a fejét. A lányokat kislány korukban ismerte meg a világ, és filmszerepeikkel rögtön a nézők kedvencévé váltak.

Rohan az idő, ugyanis az Olsen ikrek már 33 évesek, és egyáltalán nem hasonlítanak egykori önmagukra. A lányok számos családi filmben játszottak főszerepet, de filmes karrierjük hamar véget ért: miután 2005-ben Arany Málna-jelölést kaptak a New York-i bújócska című film kapcsán, egyetlen közös filmet sem forgattak, és visszavonultak a reflektorfényből.

Forrás: InterCom

Az ikrek nyáron töltötték a 33-at, és az évek alatt alaposan megváltoztak. Egyikük sem ítéli el a plasztikai műtéteket, de kettőjük közül talán Mary-Kate az, aki jobban megsínylette az orvosi beavatkozásokat.

Az ikrek ritkán jelennek meg nyilvánosan, most azonban fotó is készült róluk egy színpadon, miközben a Kohl's nevű áruházlánc vezérigazgatójával, Michelle Grass-szal beszélgettek. Az esemény apropója az volt, hogy november 7-énaz ikrek által 2007-ben alapított női életmódmárka, az Elizabeth and James is bekerül a Kohl's portfoliójába. -írja az origo.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The start of a beautiful friendship Elizabeth and James x Kohl’s launches November 7th!

ELIZABETH AND JAMES (@elizabethandjames) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.