Majka és Curtis a békülésük óta együtt lépnek fel a 100 Tagú Cigányzenekarral, a közös fellépésekről azonban nincs mindenki jó véleménnyel.

Tavaly augusztusban jelentette be Majka, hogy Curtissel különválnak útjaik, mivel képtelen együtt dolgozni a függőséggel küzdő rapperrel. A mosolyszünet közel egy évig tartott, ám ez idő alatt Curtis élete teljesen megváltozott, elvonóra ment, feleségül vette szerelmét, Krisztit, aki egy kisfiúval ajándékozta őt meg.

Forrás: TV2

November elején számoltunk be arról, hogy a rajongók legnagyobb örömére szent a béke Curtis és Majka között. Az egymásra találás után rögtön bele is vetették magukat a közös munkába: Curtis csatlakozott Majka leszervezett koncertjeihez, mintha mi sem történt volna. Így vágtak bele a közös próbákba is Bangó Margittal és a 100 Tagú Cigányzenekarral is.

A 10 állomásos turné megkezdődött, november 4-én Tatabányán, november 9-én pedig Miskolcon lépett fel Majka, Curtis, Kollányi Zsuzsi, és természetesen a 100 Tagú Cigányzenekar.

Majka és csapata Miskolcon újra megtöltötte a Generali Arénát, a remekül sikerült koncertről pedig egy fotósorozatot is feltöltött közösségi oldalára a rapper. Bár a kommentek nagyrésze Majkát és Curtist dícsérték, akadt, aki békülésük okát firtatta.

"Most már újra a "barátod" igaz? Van az a pénz - szó szerint..."  

-írta az egyik kommentelő.

Majka nem hagyta szó nélkül az őket ért kritikát, és visszavágott:

"Igazi hülye vagy... Te ebben méred. Mi másban."

Forrás: Majka/Instagram