Istenes Bence ismét bebizonyította, hogy verhetetlen csibészkedésben - Videó

Tréfa poén prank Istenes Bence vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt eddig is tudtuk, hogy Istenes Bence imádja a vicceket, legújabb videója azonban minden eddigi poénját felülmúlja.

Bence imádja a tréfákat, és ha csibészkedésről van szó, nem ismer határokat. A műsorvezető ezt többször bebizonyította már, legutóbb a Nyerő Páros forgatása alatt.

"Próbáltam vigyázni a Mesire mígkoncertezel Fluor Tomi... aztán máshogy alakultak a dolgok, de a barátok mindent megosztanak egymással... vagy azok a testvérek? Most már mindegy.

A Nyerő Páros győztesének legújabb videója is azt bizonyítja, hogy egy kis poénkodásért neki sem kell a szomszédba mennie. A műsorvezető a feltöltött videó mellé annyit fűzött, hogy barátja, Kapitány attól tartott, hogy nagyon meg lesznek verve, mivel a németek nem értik a viccet.

A towel prank lényege, hogy a kihívás teljesítője törölközőt dob egy járókelő fejére, majd a sajátjára is, és mikor a mit sem értő járókelő leveszi a fejéről a törcsit, a kihívás teljesítője - ezesetben Bence - értetlenül áll a történtek előtt, és úgy tesz, mintha nem tudná, honnan került a fejükre a törölköző.

Bence azt is elárulta, hogy a videó végén látható bácsi a kedvence, aki a történtek után hosszasan kémlelte a plafont. Íme a videó:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Utolso bacsi a kedvencem #towelprank

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.