Exe otthonában él együtt Mészáros Árpád Zsolt és új szerelme - Párkapcsolatáról vallott a színész!

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
párkacsolat Mészáros Árpád Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Árpád Zsoltra újra rátalált a szerelem. A négygyermekes családapa ezúttal megtörte a csendet, és a Story magazinnak mesélt új párkapcsolatáról. 

"Lezártam az életemnek egy nehéz szakaszát. Idő kellett hozzá, hogy feldolgozhassam a múltat, azóta pedig szépen alakul egy új kapcsolatom. Tudom, hogy sokaknak erről is lesz véleményük, de azt gondolom, az ember társas lény. Színész vagyok, már csak ezért is szükségem van egy társra. Szükségem van egy múzsára, nélküle a színpadon sem tudnék teljesíteni" - szemlézte a Blikk a Story magazinnak adott interjút.

Mészáros Árpád Zsolt új párkapcsolatáról vallott Forrás: MTI/Zih Zsolt

MÁZS őszintén beszélt arról is, hogy sokan azt gondolják, ő a szerelembe szerelmes, szerinte viszont csupán arról van szó, hogy változnak az emberek, és ha ő nem érzi jól magát egy párkapcsolatban továbblép. Így vált el legkisebb gyermeke anyjától is, akivel csodás időszakot töltöttek együtt.

Korábbi kapcsolatait egyáltalán nem bánta meg a színész, és gyermekeiért továbbra is mindent megtesz. Amikor első gyermeke született, mindössze 22 éves volt, és úgy érzi, akkor több hibát is elkövetett: "Rákos lettem, magamra és a túlélésre koncentráltam, őt pedig elhanyagoltam. Szörnyű ezt kimondani, de így történt" - mondta a lapnak.

Két középső gyermeke, Merse és Rózsa édesanyjával is jó kapcsolatot ápol, sőt az ő otthonában élnek új szerelmével, Krisztával. Mivel a gyerekek édesanyja külföldön tartózkodik, így ők vigyáznak rájuk. "Az ő házában lakunk, az ő törülközőjével törülközünk, az ő ágyában alszunk, együtt vagyunk a gyerekeimmel, akik odabújnak hozzánk. (...) ha van egy intelligens párod, ezzel nincs semmi gond" - mesélte a színész a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.