Törőcsik Mari születésnapi ajándékait egy kocsmában adják le az ünneplők: a művésznő nem fogad sok látogatót

Forrás: Stekovics Gáspár -
kocsma ajándék Törőcsik Mari születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúlban töltötte be 84. életévét a legendás művésznő, Törőcsik Mari, akinek rajongói és ismerősei egy közeli kocsmába viszik a neki szánt ajándékokat.

Egyre kevesebb látogatót fogad velemi otthonában Törőcsik Mari, egészségügyi állapota miatt. Így azok, akik szerették volna őt személyesen felköszönteni, jobb híján a közeli kocsmába tudták beadni a művésznőnek szánt ajándékaikat, amiket később a gondozók juttatnak el a színészlegendának.

Törőcsik Mari, színművésznő Forrás: Stekovics Gáspár

"Csokoládét, virágot vagy kisebb csomagokat hoznak be, volt, aki az egész országot átutazta, ugyanis Miskolcról hozott ajándékot, amit valamelyik gondozója juttat el innen neki. Itt utoljára három hónapja járt Marika, nagyon kedvesen elbeszélgetett a helyiekkel, hiányolják is, de most nincs annyira jól, úgy tudom" - mesélte a Blikknek a hely tulajdonosa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.