Tatár Csilla második terhessége alatt nem mond le a sportról

baba terhesség Tatár Csilla várandósság sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla nagyon jól viseli második terhességét, olyannyira, hogy még babapocakkal is rendszeresen sportol.

Tatár Csilla túlságosan óvatos volt első terhessége alatt és inkább a sportról is lemondott, nehogy babájának valami baja legyen. Most viszont már tapasztalt anyukaként sokkal bátrabb: második gyermekével várandós és pocakosan is rendszeresen eljár sportolni.

Összehasonlíthatatlan a két terhességem. Az elsőnél nem voltam olyan rosszul az elején, mint most. Ezúttal az első tizenkét hét nagyon kemény volt, folyamatosan rosszullétek törtek rám, de nem hagyhattam el magam, hiszen amellett hogy ott van Milán, dolgoztam is. De szerencsére már teljesen jól vagyok, és ellentétben az első terhességemmel, igénylem a mozgást is. (...) A futást abbahagytam, az már nem esik jól a rázkódás miatt, de gyaloglással és ellipszissel ki tudom váltani a kardiót. Emellett úszással és kismamajógával szeretném tartani a kondit. Találtam egy személyi edzőt, aki segít. Ő nemrég szült, két gyermeke van, és tudja, melyek azok a mozgásformák, amelyeket babát várva is lehet csinálni" - nyilatkozta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.