Pumped Gabo félmeztelenül motiválja követőit: "2020 a te éved lesz"

motiváció félmeztelen Pumped Gabo új év gyúrás motiválás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelenül, konditeremből posztolt Pumped Gabo: a kockás hasat villantó kép fontos üzenetet hordoz.

Pumped Gabot néhány évvel ezelőtt a Balaton Soundon fedezték fel. A srác azóta egy - saját nevével fémjelzett - realityben is szerepelt, nemrég pedig egy lengyel műsorban volt látható.

Gabo mindig is Adonisz-testalkatáról volt híres, és az utóbbi időben előszeretettel buzdítja követőit, hogy lépjenek a változás útjára. A gyúrós celeb most Instagram-oldalán magyarázta el, hogy lett ilyen álomteste, és sok sikert kívánt azoknak, akik most kezdenek bele az izom építésbe.

"Ez a test naturál. Igen. Neked is sikerülhet ha hiszel benne.

Az elme teremtő ereje borzasztóan erős, hatalmas. Képes legyőzni mindent, genetikát, sérülést... Ha meggyőződésed, hogy ez a test csak cuccal érhető el, ha azt mondod: Gabo biztos cuccocik ez cucc nélkül nem lehetséges, számodra ez valóban lehetetlen lesz. Máris vesztettél. Sajnállak. Higyj nekem (nem érdekem senkit átb*szni) ne hallgass másokra. Te is meg tudod csinálni. Álmodd meg az álomtestedet, álmodozz róla minden nap lefekvés előtt, edzés közben, képzeld el hogy már most úgy nézel ki, idővel a tested követni fogja ezt a gondolatot. Tegyél meg érte mindent.

Eddz keményen, táplálkozz helyesen, használj megfelelő táplálékkiegészítőket. És soha ne add fel. Sok sikert barátom, 2020 a te éved lesz,b*ssz oda !!"

-biztatja követőit Gabo, aki mindezt egy olyan félmeztelen fotó kíséretében tette közzé, amin példaképe, Zyzz is látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.