Időjárás: 15 fokot is hozhat a jövő hét

Forrás: Thinkstock -
hőmérséklet időjárás előrejelzés tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Enyhülés következik be időjárásunkban, jövő hét közepén 15 fok is lehet.

A Köpönyeg azt írja, pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Estétől többfelé lehet újabb eső, záporeső, de napközben átmeneti szünet lesz a csapadékban. Estig a déli, estétől az északnyugati szél erősödhet meg. 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton eleinte többfelé lehet újabb eső, zápor, majd nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Délelőtt az északnyugati, délután a délnyugati szél élénkül meg. 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap a reggeli párásság megszűnése után változóan felhős idő lesz többórás napsütéssel. Reggel 0, délután 9 fok körüli értékeket mérhetünk. Néha lesz csak élénk a déli szél.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Hétfőn és kedden általában kevés felhő lesz az égen, a nap több órára kisüt. Csapadék nem valószínű. Az erős déli széllel még enyhébb levegő érkezik a Kárpát-medence térségébe, ezért a sokéves átlagnál jó 10-12 fokkal melegebb lesz. A hőmérséklet reggelente 2 és 9, délutánonként 10 és 15 fok között alakulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.