Gesztesi Károly eddig meg nem jelent interjújában a félelmeiről vallott

Forrás: Facebook -
halál interjú Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károlyt annak idején egy tragikus halál ébresztette rá arra, hogy lassítania kell. Az interjú akkor nem jelent meg, most azonban kikerült.

Gesztesi Károly néhány nappal azután, hogy 2008 nyarán megállt az olimpiai bajnok kenus, Kolonics György szíve interjút adott azért, mert ez a tragikus esemény őt is megijesztette, és ráébresztette arra, hogy rossz úton halad. Valamiért akkor nem jelentek meg a színész szavai, a Best Magazin azonban most lehozta az interjút, amelyben a színész arról vall, lassítania kell, ha látni akarja a gyermekeit felnőni.

Gesztesi Károly látni akarta a gyermekeit felnőttként Forrás: Facebook

mi értelme mindennek, ha utána nem látom majd felnőni a gyerekeimet?

Liptai Claudia zokogva mondott búcsút volt férjének, Gesztesi Károlynak

Liptai Claudia, Gesztesi volt felesége is elkísérte végső útjára a tragikus hirtelenséggel elhunyt művészt. A temetés szűk körben zajlott, néhány rokon és barát részvételével. Claudia zokogva mondott búcsút volt férjének. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.