Meghan és Harry kamerák előtt mesélik el, miért döntöttek úgy, hogy elhagyják a királyi családot

Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski -
televízió interjú Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír: Harry herceg és Meghan Markle szakítanak a királyi családdal és független jövőt terveznek. Hatalmas botrány lett belőle, amit még maga a királynő sem tudott kordában tartani. A pár kamerák előtt akarja tisztázni döntésének okait.

Hamarosan Meghantól és Harrytől hallhatjuk az okokat, miért döntöttek úgy, hogy szakítanak a királyi családdal és független életet akarnak élni, távol a palotától és az elvárásoktól.

Windsor, 2019. május 8. Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és felesége, Meghan sussexi hercegnő újszülött gyermekükkel a windsori kastélyban 2019. május 8-án. A május 6-án, 3260 gramm súllyal született fiúgyermek a hetedik a brit trónutódlási sorban. MTI/EPA/PA/Domic Lipinski Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski

A CBS csatornáján látható majd az interjú, melyet Gayle Kingnek adnak majd. King közeli barátságba került Meghannel várandóssága alatt. A Dél-Afrikai útjukon készült dokumentumfilmben is neki meséltek életükről. Ott már elmondták, hogy nem boldogok és csak túlélnek. Nagy valószínűséggel ez is hozzásegítette őket komoly döntésükhöz - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.