Részleteket árult el közelgő esküvőjükről Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi

Forrás: Zámbó Krisztián / Instagram -
esküvő lánykérés Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián elárulta, mikor házasodnak össze párjával, Zsuzsival.

Már kilenc éve annak, hogy összejött Zámbó Krisztián és szerelme. Zámbó Jimmy fia tavaly nyáron meg is kérte Zsuzsi kezét, és már csak az volt a kérdés, mikor tartják a nagy napot. Az énekes most a Ripostnak elárulta: a jövő évben erre is sor kerül. Már alig várják, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent és biztosan hatalmas lagzit csapnak.

Jövő tavasszal állunk majd oltár elé! Egyelőre az áprilisi időpontban gondolkozunk, de még nem tűztük ki a pontos dátumot. A ceremóniát egy kis kápolnában képzeljük el, ott szeretném Zsuzsival kimondani az igent. A helyszín választásnál egyébként fontos szempont, hogy nem akarunk bezárt térben ünnepelni, így ha a szertartás majd véget ér, a szabad ég alatt szeretnénk folytatni a lagzit. Egyet azonban biztosan tudok, a meghívókat nagy számban kell legyártani, mert világgá szeretném kürtölni a szerelmünket."

Zámbó Krisztián Forrás: Zámbó Krisztián / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.