Baleset érte Gelencsér Timit az Exatlon forgatásán: "Elvesztettem az eszméletemet..."

Exatlon Hungary Gelencsér Tímea TV2 ájulás eszméletvesztés Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a tavalyi évadban Gelencsér Timi versenyzőként bizonyított az Exatlon Hungaryben, az idei szériában riporterként láthatjuk.

Gelencsér Timi kislány kora óta szeretett volna műsorvezető lenni. Az egykori szépségkirálynő egészen Amerikáig utazott, hogy színészetet tanulhasson. Bár a színészetet továbbra is elkerüli, riporterként már bizonyított.

"Boldog vagyok, amiért újra részt vehetek a műsorban, és kifejezetten izgatott vagyok, amiért most egy új feladat vár rám...Szerintem hasznos feladatot kaptam, és remélem, hogy sokat segítek majd azoknak, akik egy nehéz pálya után éppen beértek a célba..."

-mondta Timi a Hot! magazinnak.

Az egykori szépségkirálynő arról is beszélt, hogy tavaly neki is sokat segített volna, ha elmondhatja érzéseit valakinek. Kiderült, az Exatlon Hungary első évadában volt, hogy őt is baleset érte.

"Az egyik merülésnél beüötttem a fejemet, és néhány másodpercre elvesztettem az eszméletemet. Ezt akkor nem tudtam megbeszélni senkivel, pedig kisebb traumaként éltem meg... "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.