Bárdosi Sándor lett Növényi Norbert főnöke

Forrás: Instagram/bardosikuzdosportakademia -
Bárdosi Sándor Növényi Norbert főnök munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Növényi Norbert kiborult, amikor megtudta, hogy ezúttal Bárdosi Sándor Küzdősport Akadémiáján kell munkát végeznie.

Nemrég esett át régóta halogatott térdműtétjén Bárdosi Sándor, aki bár egyből visszatért a munkába, sajnos nem tud minden feladatot maga elvégezni. Az egykori élsportoló ezért élt a lehetőséggel és kollégáját, a helyettesítésben szintén jártas Növényi Norbertet fogta munkára. Növényi biztos volt benne, hogy tréfa áldozata lett.

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert egy kisborjút segítettek a világra Forrás: Instagram/bardosikuzdosportakademia

„Mikor az Akadémiára kellett mennem azt hittem, hogy azért találkozunk ott, hogy Sanyit felvegyük a stábbal és tovább álljunk forgatni. Kiderült, hogy szó sincs erről, ezúttal neki volt szüksége segítségre. Nem mondom, hogy sok kedvem volt neki munkát végezni" – vallotta be Növényi Norbert, aki készségesen állt Bárdosi rendelkezésére, hiszen az egykori birkózó nemrég esett át térdműtéten, így igencsak korlátozott a mozgásában.

„Először lefesttette velem a falat. Nem lett volna ezzel baj, de mindenbe beleokoskodott! Egy perc nyugtot se hagyott, minden négyzetcentiméterbe belekötött. Az őrületbe kergetett a folyamatos dumálásával. Aztán mindent átcipeltetett velem egyik teremből a másikba. Végül az edzés megtartását is rám bízta" – panaszkodott Bárdosi feleségének, Ildikónak Növényi Norbert.

„Norbi jó munkát végzett, igaz a fal, amit lefestett korrekcióra szorul. A térdem még mindig ramatyul van, szóval mindegy is, hogy mennyit kell még Norbi után dolgozni, örülök, hogy ennyivel is beljebb vagyok" – mondta a Sláger TV-n A helyettesítők című műsor adásában Bárdosi Sándor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.