Sebestyén Balázs 5700 méterről üzent rajongóinak: "Nagyon durva az Everest" -Videó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Mount Everest műsorvezető videó üzenet Katmandu Nepál Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs óriási álma vált valóra, ugyanis eljutott az Everesthez. A rádiós műsorvezető videóval üzent a csúcsról.

Aki követi Balázs mindennapjait, biztosan tudja, hogy a rádiós műsorvezető szabadságra ment, és egész héten Nepálban nyaral.

A köztudottan spirituális beállítottságú rádiós rengeteg fotót megosztott a különleges utazásról, legutóbb Mount Everestes élményeiről áradozott Instagram-oldalán.

"Ma eljutottunk az Everesthez!Nem igazan tudom szavakba önteni mit éltem, éltünk át! Elmondhatatlanul gyönyörű már az odavezető út is de amikor az ember ott áll a hegy lába előtt 5500 méteren az alaptábor mellett, az felfogatatlan!

Hihetetlen varázsa van a hegyeknek, sehol máshol nem éreztem ilyet! Fantasztikus volt!"

A képes beszámolón kívül Balázs egy alig fél perces videót is készített az Everesten, és 5700 méter magasban üzent haza.

"Itt vagyok, kiraktak a helikopterből, 5 percem van. Itt már nincsenek turisták...Nagyon ritka a levegő, nincs itt nagyon senki...

Csak én vagyok, csak egyedül, nagyon durva az Everest... A szó a stúdióé, mindjárt meghalunk!"

Úgy tűnik, Balázsnak a világ tetején is csak a poénkodáson jár az esze, ugyanis a felvételen tisztán látszik, hogy áll mögötte egy piros kabátos turista, és a helikopter hajtóműve is elég hangosan behallatszik a bejelentkezésbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.