Az elengedésről vallott Eke Angéla

Forrás: TV2 -
színdarab Eke Angéla elengedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eke Angéla elárulta, mit jelent számára az elengedés.

Hamarosan debütál az Én, Iphigénia, Eke Angéla monoelőadása a Radnóti Tesla Laborban. A 33 éves színésznőnek ez az első önálló estje, és már nagyon várja, hogy a közönség is láthassa. A Femcafénak most azt is elmesélte, milyen üzenete van a darabnak.

A darab munkacíme az volt, hogy Iphigénia továbblép. Ez egy továbblépés-történet, a főszereplő összegez valamit, értelmez, majd újragondol. Azt szeretnénk vele üzenni, hogy mindenkivel történhetnek olyan traumák vagy rossz események, amik miatt sokszor haragszunk, csalódottak vagyunk, de akkor tesszük magunknak a legjobbat, ha megpróbáljuk feldolgozni elengedni és egész egyszerűen békével továbblépünk. Ha pedig nem megy - erre is van példa a verziók közt - akkor vállaljuk be azt is. Én is ezt teszem, Iphigénia is, és reményeink szerint mindenki más is, akit megszólít ez az előadás."

Eke Angéla Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.