Felröppent a pletyka: Schoberték elválnak - Réka reagált rá

Forrás: TV2 -
Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta 10 nappal ezelőtt Norbi élő videóban beszélt arról, hogy milyen hatással lehet a házasságokra a felek elhízása, szinte nincs nap, hogy ne foglalkozna ezzel a sajtó. Olyannyira, hogy még a brit Mirror is írt a témával kapcsolatban. Norbira szitokáradat zúdult, de Rubint Réka is kapott hideget meleget, aki most az RTL Klub Reggelijében eleveníti fel a történteket, és elmondta, hogyan élte meg a férje körül kialakult botrányos légkört és mit gondol arról, ami abban a bizonyos live videóban elhangzott.

Réka elmondta fogalma sem volt mire készül a férje, ő éppen hajat mosott, Norbi pedig mondta neki, hogy amíg ő készülődik, live-ozik egyet.

„Nem is tudtam, hogy miről fog beszélni. Eltelt egy nap, láttam, hogy válaszolgat és kérdeztem, mit ír ilyen nagyon lelkesen. Másnap délután, estefele én is szembesültem vele, hogy ez nem egy megszokott videó volt" – emlékezett vissza Réka.

„Sokan félreértették. Ő nem a várandósság utáni közvetlen időszakról beszélt, hanem a terhesség után 3-4 évvel, 20-30 kiló pluszról. Nem azt mondta, hogy a férfi nem szereti a párját, ha van rajta felesleg, hanem a vonzalomról. Mondtam neki, hogy ezt lehetett volna sokkal szebben megfogalmazni, azt mondtam neki, hogy te tisztára bolond vagy, de azt nem gondoltam, hogy ez ekkora port fog kavarni" - vélekedik Réka, aki azt is elmondta, hogy ő is rengeteg kommentet kapott, volt, aki azt állította, hogy ő sanyargatta magát a terhessége alatt, pedig ez nincs így.

Szabó Zsófi műsorvezetőként arra volt kíváncsi, hogy az elhangzottak miatt Réka mérges-e Norbira, mert szerinte igenis dühös.

"Ahogy Norbi fogalmazott, az tényleg nagyon erős volt, de amiről beszélt, az egy fennálló probléma, és mi óriási családpártiak vagyunk" - mondta Réka, és hozzátette, ő is úgy véli, hogy rengeteg kapcsolat tönkremegy az elhízás miatt, pedig muszáj egészségesen élni a gyerekek miatt is, mert fontos, hogy a gyerekek harmonikus apa-anya viszonyt lássanak.

"Az, aki a Norbi véleményével engem azonosít, és mindenféle, trágár, obszcén kommenteket ír, az nagyon elkeserítő, a halálunktól kezdve mindenfélét kívántak. Sokan azt írták, hogy erre a véleményre a véleményt tűrni kell, de ez nem vélemény, ez egy gyűlölet. Benéztem a profilképek mögé, anyák, apák, nagyszülők írnak minősíthetetlen kommenteket. Ez nálam túlmutat azon, mint amit a Norbi mondott, gyilkosok nem kapnak ilyeneket" - jelentette ki Réka.

Rubint Réka arra a pletykára is reagált, hogy elválnak-e. „Imádom a Norbit, mindenével együtt. 19 éve vagyok a párja. Olvastam, olyan hülyeséget a neten, hogy válunk. Nem válunk, most akar elvenni feleségül újra."

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.