Eminem sem érti, miért lépett fel a 92. Oscar-gálán

Oscar-gála meglepetés rap Oscar 2020 Eminem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Oscar-gálán nemcsak az Élősködők tartolt, de Eminem is.

Bár a rapper 2003-ban megnyerte a legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjat a 8 mérfölddel, nem vett részt a gálán, szóval sem a Lose Yourselfet nem adta elő, és a díjat sem vette át. A történtek óta 17 év telt el, és úgy tűnik, az Oscar-gála szervezői azt szerették volna, ha Eminem pótolja az elmaradását.

Eminem sem érti, mit keresett az Oscar-gálán Forrás: Picture-Alliance/AFP/Foto: Geisler-Fotopress/Van Tine/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Eminem előadása szinte felrobbantotta a színpadot, Brad Pitt és Leonardo DiCaprio állva tapsoltak a performansz végén.

A rapper a Varietyneknyilatkozott az Oscar-gálán való fellépésével kapcsolatban.

"Valami olyasmi lehet mögötte, hogy akartak adni egy lehetőséget, ha már annak idején ez elmaradt...Talán úgy gondolták, hogy ez most menő lenne."

-mondta Eminem.

Amikor az újságíró előállt a saját teóriájával, miszerint Eminem talán azért léphetett fel az Oscar-gálán, mert a montázsban eleve szerepelt a 8 mérföld, a rapper rögtön rávágta, hogy ez is logikus magyarázatnak tűnik.

Úgy tűnik tehát, maga Eminem sem érti pontosan, miért ő volt az idei Oscar-gála nagy durranása, de egy biztos: a fellépése jót tett neki, hisz mindenki Eminemről beszél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.