Így tudta meg Dzsudzsák Balázs, hogy kirúgták

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
klub focista kirúgás Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dzsudzsák Balázs elárulta, hogyan tudta meg, hogy kirúgták arab klubjától.

Dzsudzsák Balázst néhány nappal ezelőtt rúgta ki régi klubja, az al-Ittihad Kalba FC. A focistának azóta már új csapata van, karrierjét az al-Ainnél folytatja.

Dzsudzsák most a Rádió 1 stúdiójában vendégeskedett Sebestyén Balázséknál, ahol természetesen kirúgása részleteiről is faggatták. Elárulta, eredetileg úgy volt, hogy szerződést hosszabbítanak a klubbal, ezért a döntés nagyon váratlanul érte.

Tíz napja még úgy volt, hogy jön ki a vezetőség és megállapodunk a hosszabbításról. Vasárnap volt egy meccsünk az Al Sharjah ellen, amin kikaptunk, és másnapra nem kaptunk szabadnapot, mert csütörtökön újabb mérkőzés várt ránk. Hétfőn elmentem edzésre, majd előtte kettő órakor egy ismeretlen szám hívott. Közölte velem, a vezetők azért keresnek, mert nem kell mennem edzésre. Mondom: tessék? (...) A klubtól eddig egyetlen vezető sem hívott azóta, egy ismeretlent kértek fel, hogy közöljék velem a dolgokat. Találkoztam a titkárral és közölte, meghozták ezt a döntést, mivel ötig lehetett nevezni egy másik külföldi játékost" – idézi a focista szavait a csakfoci.hu.

Dzsudzsák Balázs Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.