Flo Rida érkezik az EFOTT-ra

Forrás: Instagram/Flo Rida Official -
EFOTT Flo Rida rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb slágereivel és egy vadiúj albummal érkezik az idei EFOTT-ra Flo Rida.

Az EFOTT szervezőcsapata közzétette az első nemzetközi fellépőt, akit a Velencei-tó partjára várnak: ő pedig nem más, mint a világhírű amerikai rapper, Flo Rida. A többszörös Grammy-jelölt sztár Tramar Dillard néven látta meg a napvilágot a floridai Carol Cityben, egy hatalmas családban: hét lánytestvérével töltötte mindennapjait. Művésznevén elmondása szerint nem gondolkodott sokat, mindössze szülőállama elnevezését bontotta két részre, így híresült el Flo Rida néven, akit a legtöbben a mai napig a Flo becenévvel illetnek. Kisgyermekként testvéreivel gospel kórusban énekelt, végül azonban kiderült, hogy a stílus szöges ellentéte, a rap áll szívéhez közel.

Flo Rida Forrás: Instagram/Flo Rida Official

Tizenévesen rapbandákkal kezdte karrierjét, majd több népszerű mixtape-ben és stúdióalbumban is közrejátszott. 2006 hozta neki a nagy áttörést: ekkor már szerződést írt alá és olyan floridai rapperekhez társult, mint például T-Pain. A 18,3 milliós Instagram-táborral jeleskedő Dj Khaled albumán debütált, majd 2008-ban Low című dalával robbant be a köztudatba, amely tíz héten keresztül vezette a Billboards Hot 100-as toplistát és egyben a Step up 2 film betétdalául is szolgált. Innen már nem volt megállás, folyamatosan dobta piacra a világhírű slágereket, olyan előadókkal, mint Ke$ha (Right Round), David Guetta (Club Can't Handle Me) vagy Sia (Wild Ones). Eddig 5 stúdióalbummal jelentkezett, a legutolsót 2015-ben adta ki, és most bejelentette: egy hónapon belül egy Pitbullal közös új dal, a nyár folyamán pedig egy friss és ropogós album is napvilágot lát majd! Beharangozásként a dologhoz mindössze ennyit fűzött: „Ezzel az albummal is meg szeretném majd táncoltatni a közönséget!"

A fesztivál fenti headlinere mellett újabb nagy hazai előadókat is közzétettek a szervezők: az már biztos, hogy 2020. július 15-20. között a Velencei-tó északi partján hatalmas bulit csap majd a Follow The Flow, Majka & Curtis, a ByeAlex és a Slepp, a Margaret Island, az Irie Maffia, az Ocho Macho, a The Biebers, a Blahalouisiana és a legutóbbi X-Faktor egyik legnagyobb felfedezettje, Manuel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.