Ezért távozik a New Level Empire zenésze a bandából

Forrás: MTVA -
New Level Empire
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenekar most először beszélt arról, hogy miért kell újabb tagcserét megélnie a formációnak. Sőt, azt is elárulták hogyan folytatják tovább gitárosuk, Lelovics György távozása után.

Néhány évvel ezelőtt robbant be a köztudatba a New Level Empire, akik 2013-as debütálásuk óta dalaikkal többször meghódították már a hazai slágerlistákat. Bár a banda három alapító tagja - Nyújtó Sándor "Newl", Krajczár Péter "Krash" és Ujvári Zoltán Szilveszter "Zola"- régóta ismerik egymást a munka közöttük sem megy mindig zökkenőmentesen.

A New Level Empire A Dalban 2015-ben Forrás: MTVA

„A zeneszerzési folyamatban adódnak néha nézeteltéréseink, de általában ezeket el tudjuk simítani" – mondta a 95.8 Sláger FM-en Newl, aki a zenekar alapító tagjaként most először beszélt arról, hogy a formációnak egy újabb tagcserét kell megélnie. „Lelovics György nemrég jelezte, hogy nem fogja tudni folytatni a zenélést, mert a polgári munkája nem teszi lehetővé, hogy ezt a két dolgot időben összeegyeztesse. Nagyon sok elfoglaltságunk van hétköznaponként is, májustól-októberig nagyon aktívak vagyunk, ráadásul mindannyiunknak vannak más munkái is. Gyurinak viszont kötött - civil - munkája is van, neki ez mindig is adott volt, csinálnia kell minden nap. Sokszor előfordult, hogy fellépésre mentünk, Gyuri pedig a laptoppal jött és mindenhol dolgozott, lelkiismeretesen. Azonban ezt már nem tudta tovább összeegyeztetni, nem szeretett volna minket „hátráltatni", így jelezte, hogy sajnos nem tudja velünk folytatni. A lemezbemutató bulinkig velünk lesz, utána pedig egy új gitárossal folytatjuk. Még tárgyalás alatt van, hogy kivel" – árulta el Abaházi Csabának Newl a Hazai Sláger legutóbbi adásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.