Opitz Barbi szerint a hidrogén-peroxid segít a koronavírus ellen: visszavonta kijelentését

Opitz Barbi koronavírus hidrogén-peroxid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Opitz Barbi közösségi oldalán fejtette ki, mennyire félti 300 ezres követő táborát a koronavírustól. Elárulta, szerinte mi segít a védekezésben. Azóta már törölte....

Opitz Barbi szerint, a hidrogén-peroxid segít a koronavírus elleni védelemben, szerinte igazi védőpajzsként funkcionál.

Mint ismeretes, a hidrogén-peroxid egy mérgező anyag, amit hajfestésre és fertőtelnítésre is használnak. Barbi azóta már törölte az erről szóló mondatait, azonban többen, köztük Németh Kristóf is felháborodott a fiatal lány kijelentésén.

"Ahj drágáim féltelek titeket! Nagyon vigyázzatok magatokra, most jóval nagyobb dózisban fogyasszatok vitaminokat!

Igyatok 3%-os hidrogén-peroxidos vizet (1-2 csepp egy pohár vízbe a 3%-os hidrogén-peroxidból), nagyon jó védőpajzs.

Ha tehetitek, kerüljétek a tömeget, rendszeresen használjatok kézfertőtlenítőt! Most egy darabig a kormány rendelete miatt nem koncertezünk sütimütikéim, úgyhogy nagyon hiányoztok nekem, de természetesen az egészség a legfontosabb! Bízzunk benne, hogy hamar véget ér a járvány-időszak! Addig is jönnek az új klipes dalok! Szeretlek titeket!" - írta közösségi oldalán az énekesnő, aki azóta már a kiemelt mondatot törölte a kommentjéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.