Koronavírus: alábbhagyott a felvásárlási láz

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
vásárlás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alábbhagyott a felvásárlási láz, egyre kevesebb idős ember és gyermek jelenik meg az üzletekben, a vásárlók egyre fegyelmezettebbek és mind többen viselnek maszkot - írta a Magyar Nemzet kedden.

A lapnak nyilatkozó kereskedelmi dolgozók arról számoltak be, hogy alapvető élelmiszerekből elegendő van a boltokban, de néhány termékből tartós készlethiány alakult ki, ezek közé tartozik az élesztő - főként az instant -, a kézfertőtlenítő és a tartós biotej. Kiemelték, hogy a húsellátás folyamatos, és széles a választék is.
A cikkben megszólalók mindegyike arról számolt be, hogy az emberek egyre felelősségteljesebben viselkednek, egyre többen viselnek sálat vagy maszkot, még többen kesztyűt a vásárláskor, és elfogadják azt is, hogy egyes boltokban csak meghatározott számú vevő tartózkodhat egyszerre.

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.