Mi vár ránk a vírus után? Így változhat meg az életünk, ha vége lesz

Forrás: Shutterstock -
élet koronavírus változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány következményeit természetesen nem lehet pontosan megjósolni, de minden bizonnyal hoz változást az életünkbe azután is, hogy vége lesz. Ezekre lehet számítani. 

A koronavírus-járvány miatt kialakult és megváltoztt állapotok hozhatnak maradandó változást az emberek életébe. Szakértők mondták el, szerintük mi lehet a következménye a vírusnak.

A koronavírus sok változást hozhat az életünkbe Forrás: Shutterstock

Mivel most rengetegen dolgoznak otthonról, sok cég dönthet úgy, hogy fenntartja valamilyen formában az otthoni munkavégzés lehetőségét. Az irodafenntartáson ugyanis rengeteget tudnak spórolni.

mindez alapjaiban változtatja majd meg a munkával és a munkaidővel kapcsolatos felfogásunkat. Munkaidő helyett a határidő lesz a meghatározó, és a többség maga osztja be az idejét"

Blikknek

Rudi Péter munkaerőpiaci szakértő szerint vásárolni továbbra is el fogunk járni. "

Eddig azt lehetett biztosan tudni, hogy kisebb szervezeteknél működik, de most 4-500 fős cégek küldték home office-ba a munkatársaikat.

A betegekkel való kapcsolattartásban biztos lesz változás.

"Már nagyon sok intézet elkezdte vagy fejlesztette a telefonos tanácsadást, amely kiválthatja a személyes konzultációk egy részét" - mondta Dénes Tamás, a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezetének elnöke.

A turizmus is átalakul, Kiss Róbert Richárd turisztikai szakértő egy ideig belföldön fogunk üdülni.

gyorsan megújul majd a hazai turizmus, ha nem is lesznek dömpingárak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.