Aleska és párja eltolja a babaprojektet, mert aggódnak

Forrás: aleska_safrany_emese/Instagram -
baba koronavírus Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A légtornász úgy érzi, készen áll a gyerekvállalásra, és akár már idén szeretett volna anyai örömök elé nézni. Ám szerinte a koronavírus miatt bölcsebb lenne ezt eltolni.

Sáfrány Emese és párja két éve vannak együtt, és nagyon jól kijönnek. A karantén sem árt meg nekik, hiszen nem szoktak sűrűn veszekedni, vagy érzik, hogy hol a határ. Azonban hiába az összhang, most úgy gondolják, a babaprojektet el kell tolni, noha már idénre tervezték volna. Emese a koronavírus miatt aggódik, pontosabban az anyagi helyzetük miatt, hiszen most egyiküknek sincs bevétele.

Sáfrány Emese úgy érzi, a koronavírus miatt nincs itt az ideje a gyerekvállalásnak. Forrás: aleska_safrany_emese/Instagram

Aleska a Ripostnak elmondta:

„Készen állunk a családalapításra, de a koronavírus miatt elbizonytalanodtunk. Részben, ez most jó idő lenne arra, hogy ráfeküdjünk a dologra, de ha őszinte vagyok, felelőtlenségnek tartanám. Nem tudjuk, hogy meddig tart ez a helyzet, de jelen pillanatban nincs munkánk és fogalmunk sincs, hogy mikor lesz újra bevételünk. Be kellett zárnom, nem tudok légtornászként oktatni, a párom is edzőként dolgozik, így ő sem tud pénz keresni"

Ezen kívül szeretne nyugodtan elmenni az orvosi vizsgálatokra is, ha a baba már a pocakjában van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.